Названі фасони суконь, які викликають огиду у чоловіків

Однією сукнею можна зіпсувати все враження про себе.

О, сукні! Скільки їх у шафі модниць нам не перерахувати. Буває ж таке, що ви можете купити в магазині одразу всі сукні і тільки вдома вже визначитися чи будете їх носити? Впевнена, що буває. Тому я заощаджу вам час і гроші, і розповім, які сукні потрібно взагалі обходити стороною.

Читайте також"Горошок" та квіти: найкращі принти для літнього гардероба

Сукні з басками

Певний час це сукня була на вершині популярності. А все чому? Тому що воно гарно облягала по фігурі і завдяки басці підкреслювала талію. Варто зазначити, що сама баска все ще в моді, але в більш дорогих і вишуканих "луках". А от класичний її варіант давно вже застарів і чоловікам зовсім не подобається.

Сукня-сорочка

Що стосується цих суконь, то тут ще не все втрачено. Не всі з них стали різко старомодними. Зараз мова йде про сукні довжини міді з деніму і про клітку з щільної бавовни. Такі речі, до речі, можна не викидати, а використовувати у господарстві. Наприклад, підлоги ними мити.

Сукня-бандо

Мені туго, мені тисне... Такий фасон сукні підкреслює кожен вигин на тілі. Але це вже зовсім не сексуально і таким "луком" нікого не здивуєш. Якщо ви хочете підкорити чоловіче серце, то зверніть увагу краще на шовкові комбінації або сукні вільного крою під шпильки.

Як повідомляв УНІАН, раніше були названі антитренди в одязі.