Модний "лук" / фото instagram/csmartfx

Модниці завжди змітають полиці магазинів і часто не замислюються, що якась річ буде модною лише один сезон. А дійсно якісний одяг коштує дорого. Ну, засмучуватися не будемо! Одне вибуло, а інше припливло, як говориться.

Читайте такожНазвана модна спідня білизна-2020, яка не залишить вас байдужими

Ми склали для вас антитренди в одязі, від яких краще позбутися або відкласти на дальню полицю.

Відео дня

Пишні спідниці-пачки

Минулого року ці напівпрозорі спідниці довжини міді підкорили всіх модниць. Вона, напевно, була в шафі у кожної леді. Зараз же її краще викинути, щоб не виглядати старомодною балериною.

Спідниця-пачка / фото pinterest.com

Вікторіанські блузи

Ці блузи виділялися своїми комірами-стійками, рюшами і пишними рукавами. Згодна, що минулого року і в дев'ятнадцятому столітті, власне, це було модно. Але зараз такі блузи можна одягти тільки на блазня горохового.

Блузи в вікторіанському стилі / фото pinterest.com

Вузькі джинси з заниженою талією

Це взагалі минуле століття. Такі джинси потрібно терміново викинути, бо вони не повернуться в моду ще найближчі кілька років. Натомість вам краще підібрати штани вільного крою. І не забувайте, що зараз в тренді завищена талія.

Вузькі джинси / фото pinterest.com

Туфлі на платформі

Туфлями на платформі вже нікого не здивуєш. І дивімось правді в очі. Дороги у нас не дуже, а ходити на підборах як підстрелена лань зовсім не сексуально. Тому краще підібрати босоніжки на квадратному каблуці або на невисокій шпильці з модним принтом або зав'язками.

Туфлі на платформі / фото pinterest.com

Як повідомляв УНІАН, раніше було назване модне літнє взуття 2020 року.