Ukrainian Fashion Week 2020: у чому прийшли зірки на модний захід

В Україні проходить Тиждень моди.

В Україні проходить Ukrainian Fashion Week 2020. Дизайнери продовжують дивувати модників і модниць новими образами. Від них не відстають і зірки.

Читайте такожНазвані антитренди, які повернулися в моду в 2020

Давайте подивимося, в чому знаменитості прийшли на модний захід.

Співачка Tayanna прийшла в модній білій міні-сукні з вільними рукавами і з квітковим принтом. Акцентом стало глибоке декольте, яке вишукано підкреслило груди співачки. А доповнили образ босоніжки на підборах з квадратним носком. 

Монатік прийшов на Ukrainian Fashion Week в костюмі м'ятного кольору. А під нього він надів білу сорочку. Варто відзначити, що такий відтінок личить Дмитру.

Музичний продюсер Ірина Горова і екс-дружина Потапа прийшла в корсеті на зав'язках і зі спущеними плечима. Під нього жінка підібрала червоні штани.

Співачка Віра Брежнєва прийшла в модному оверсайз костюмі темно-оливкового кольору, який доповнив чорний пояс.

Супермодель Наталія Гоций відвідала модну подію в оверсайз сорочці в блакитному кольорі зі смужками. Верхні ґудзики дівчина розстебнула, в результаті чого просвічувався бюстгальтер. Під таку модну сорочку вона підібрала штани світлого відтінку.

Володарка титулу  "Міс Україна Земля 2019" Діана Шабас підкорила всіх модників своїх образом. Вона одягла чорний напівпрозорий корсет, білі штани, а наверх накинула подовжений жакет яскравого кольору. Під такий "лук" вона підібрала рожеві босоніжки з плетінням на щиколотці і маленьку сумочку.

Власниця салону Kattann beauty і бренду одягу L Ange Blanc Анна Романова знає, чим здивувати. Дівчина одягла модний топ з металевими вставками. На ноги вона одягла штани нюдового кольору. Ідеально доповнив образ подовжений жакет такого ж кольору і капелюх.

Також ми зібрали для вас модні образи з показів, які пройшли 1 вересня. Ви можете звернути увагу на окремі речі і скомбінувати їх зі своїми. А можете взяти собі на замітку цілісний образ. Повірте, ви нікого не залишите байдужим. 

Інші новини по темі: