Українські телеведучі вийшли на модний подіум Ukrainian Fashion Week (фото)

Телеведучі представили на моделях одягу картини українських художників.

Українські телеведучі Руслана Писанка, Влад Яма, Тимур Мірошниченко, Ірина Ванникова, Володимир Рабчун, Єгор Гордєєв і Людмила Барбір вийшли на подіум в ексклюзивних комбінезонах з принтами картин молодих українських художників. 

Показ відбувся в оригінальному форматі і складався з двох частин. У першій - дефіле телезірок в компанії професійних моделей під трек Close Up паризької хіп-хоп групи doP. У другій - всі герої вийшли в зал і стали на постаменти, немов скульптури у виставковому залі. У цей момент головний подіум країни перетворився на виставку сучасного мистецтва, де глядачі могли вільно пересуватися між арт-об'єктами і розглянути всі деталі і красу кожної модної речі. Глядачі підтримали арт-концепцію і просто під час показу малювали скетчі моделей-зірок.

Продюсер шоу "Твій День" Єгор Гордєєв продемонстрував комбінезон з елементами стріт-арту. Єгор - киянин і вибрав твір з відповідною історією - про те, як мистецтво врятувало міський простір. Художник Дмитро Фатум - відомий мураліст з Києва зробив фреску, на якій зобразив залізних роботів, і яка зупинила вандалів. Досі фасад магазину біля Житнього ринку безсовісно псували.

А ось Володимира Рабчуна з художником Олександром Барболіним пов'язує спільна країна - Ізраїль. Ведучий "Твій День" переїхав звідти в Україну, а Олександр продовжує жити там і зараз. Колаж на комбінезоні телеведучого виконаний в яскраво-жовтих кольорах із зображенням людей і силуетів - про пошук і віру, про те, що кожен знайде в житті своє найцінніше - місце, справу, любов.

Досвідчена супермодель XXL Руслана Писанка вийшла на подіум у вбранні за мотивами твору київської художниці на ім'я Ave. Авторське полотно Міllefleur - це переосмислення різновиду тканих килимів - орнаменти з Франції 15 століття. Тканина має насичений смарагдовий колір з візерунком з квітів і рослин. У центрі композиції - розкішна золота квітка, яка символізує світло, силу, духовне відродження.

На комбінезоні Ірини Ванникової, яка вперше дефілювала по подіуму - зображені фігури людей з руками, простягнутими до неба. Це робота творчого дуету одеситів Франсуази Оз і Богдана Перевертуна, - вона розповідає про спілкування, допомогу і єднання. Про те, що ми, люди, насправді всі пов'язані разом, хоч між нами іноді великі відстані.

Тимур Мірошниченко на подіумі демонстрував картину Євгена Лісняка, що складається з мозаїки різнокольорових фарб. Ця абстрактна картина передає почуття і емоції звичайної людини в одному звичайному дні. 

На одязі Влада Ями - сучасне переосмислення етнічних мотивів - українка у вінках. Художниця Інна Харчук популяризує традиційне українське народне мистецтво в новій інтерпретації - як частина сучасної моди. 

Підтримала колег та приєдналася до показу стильна ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір. На її комбінезоні елементи картини львівського художника Леся Панчишина - кольорові пінгвіни. Їх популяція стрімко скорочується через глобальне потепління. Художник звертає увагу на екологію і важливість зберегти прекрасних морських птахів!

Вас також можуть зацікавити новини: