Як за допомогою одягу схуднути на 10 кг: три стильних образи 2023

Ви будете здивовані, але правильно підібраний одяг творить справжні чудеса.

Стилістка Хеллена Ровер у програмі "Сніданок з 1+1" дала кілька цінних порад щодо того, як підібрати одяг, який візуально допоможе скинути зайві кілограми. Оскільки така проблема актуальна для жінок різного віку, у цього одягу немає вікових обмежень - його можуть носити всі. 

Сукня-міді з рукавами-ліхтариками

Деякі модниці вважають, що такі рукава-ліхтарики - це минуле століття, яке робить руки візуально масивними і не дуже красивими. Однак стиліст стверджує, що такі рукава дійсно надають об'єм, але його рівно стільки, скільки потрібно для того, щоб бюст і талія мали більш худий вигляд.

Таке базове плаття - ідеальний варіант для офісу, ділових зустрічей, прогулянок або просто на кожен день. Його можна вигідно доповнити пояском або будь-якими іншими аксесуарами. 

Брючний костюм

Брючний костюм повинен сидіти вільно, а плечі повинні бути злегка підняті. Хеллена Ровер уточнює, що костюм повинен бути одного кольору - такий прийом візуально робить модницю більш стрункою і як би "витягує" її у зрості. Можна обирати модель піджака з двома рядами гудзиків, але якщо жінка хоче мати вже зовсім худий вигляд, то краще віддати перевагу піджаку з одним рядом гудзиків. 

Найкраще комбінувати такий костюм з кедами на плоскій підошві і базовою футболкою. 

Сукня з V-вирізом вільного крою

Тут, як стверджує стиліст, перевагу також краще віддати довжині міді. Такий тип сукні приховує всі недоліки, відкриваючи тільки найбільш худі частини тіла.

Якщо плаття має занадто мішкуватий вигляд, його можна доповнити будь темної жилеткою - цей варіант буде безпрограшним. 

Нагадаємо, названо модні сонцезахисні окуляри 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: