Сонцезахисні окуляри, які будуть в моді в 2023 / Фото - instagram

Сонцезахисні окуляри - це популярний аксесуар, який може ефектно доповнити будь-який образ. Але не дуже вдалі окуляри здатні зіпсувати аутфіт, тому до підбору потрібно підійти відповідально, вивчивши тенденції. 

Як обрати сонцезахисні окуляри

При виборі варто враховувати форму обличчя, індивідуальний стиль одягу, колір лінз і якість самих окулярів. Наприклад, жінкам з витягнутим обличчям підійде будь-яка форма окулярів, а власницям округлих форм краще уникнути овальних і круглих окулярів. 

Якості виробу також потрібно приділити особливу увагу. Аксесуар повинен бути тактильно приємним, оскільки він буде контактувати з обличчям. Там не повинно бути вад і дефектів. Тепер поговоримо про стиль. 

Відео дня

Які окуляри в моді в 2023

Останнім часом завжди в тренді добре знайомі окуляри-авіатори. Вони ідеально пасують як до класичного стилю, так і до спортивного. Завдяки універсальності такі окуляри - ідеальне рішення на кожен день. 

Сонцезахисні окуляри-авіатори / Фото - instagram

Ще один модний в цьому сезоні варіант окулярів - котяче око. Вони роблять зовнішній вигляд модниці ефектним завдяки своїй незвичайній витягнутій формі. До слова, такі окуляри відмінно підходять під яскравий макіяж з акцентом на губи. 

Сонцезахисні окуляри типу "котяче око" / Фото - instagram

Окуляри оверсайз - чи не найпопулярніші в 2023 році. При цьому стилісти уточнюють, що окуляри не повинні бути масивними. Об'ємними - так, але не масивними. Такий аксесуар пасуватиме будь-якій модниці, так як чітких меж його використання немає - окуляри-оверсайз підійдуть дівчатам з будь-якою формою обличчя.

Сонцезахисні окуляри / Фото - instagram
Сонцезахисні окуляри / Фото - instagram

Нагадаємо, названо найневдаліший колір помади для жінок після 40.

Вас також можуть зацікавити новини: