Як жінкам одягатися взимку, щоб мати молодший вигляд

Стилісти розповіли, який одяг повинен бути в гардеробі модниці, щоб підкреслити її почуття стилю і омолодити.

Майже кожна жінка хоче мати вигляд молодше свого справжнього віку. Складно посперечатися з тим, що багато що залежить від вбрання. Розповідаємо, що краще носити цієї осені і взимку, щоб мати стильний, модний і молодіжний вигляд. 

Піджак

Піджак - це завжди хороше рішення. Ви повинні розуміти, що обтягуючі светри і водолазки мало того, що давно вже вийшли з моди, так ще й підкреслюють недоліки вашої фігури, якщо такі є. Саме тому краще обирати злегка вільний гольф або сорочку, а поверх надягати піджак. Він виправить недоліки фігури в будь-якому віці. 

Головний убір 

Краще обирати щось класичне і універсальне. Наприклад, такий чорний капелюх підкреслить вашу елегантність, почуття смаку, стиль і вміння підбирати речі. 

Попри те, що у чорних капелюхів дуже широка можливість поєднання з іншим одягом, найкраще носити їх під класику. Взимку ми можемо говорити про чорне пальто будь-якої довжини. 

В такому випадку чорний капелюх вас візуально омолодить і підкреслить вашу обізнаність в нестаріючих модних тенденціях. 

Шарф

Такий аксесуар не просто зігріє вас в холодну погоду, але і підкреслить почуття стилю. Краще обирати такі об'ємні шарфи, які візуально роблять модель більш худою і молодять. 

Стилісти також відзначають, що для того, щоб візуально здаватися більш молодою, важливо носити комфортний одяг, який б приховував можливі недоліки фігури. У зрілому віці краще уникати горизонтальної смужки, принтів у вигляді ромба, обтягуючих светрів дрібної в'язки, беретів, об'ємних пуховиків. Все це краще назавжди викинути зі свого гардероба. 

Нагадаємо, як правильно нафарбувати очі, щоб мати молодший вигляд.

Вас також можуть зацікавити новини: