Яскравий манікюр на весну 2023: найкрутіші ідеї (фото)

У цій добірці ви знайдете варіант для себе.

Зовсім скоро наступить весна, а це значить, що прийшов час для яскравих квітів в манікюрі. На зміну бордовому, чорному і темно-синьому прийшли більш соковиті відтінки, які матимуть дивовижний вигляд на ваших нігтиках.

Різнокольорові нігті

Вам може здатися, що різнокольоровий манікюр - це перебір. Але є один секрет, який врятує ситуацію і зробить ваші ручками дуже привабливими. Отже, одну ручку покриваєте однотонним кольором, а іншу - різними лаками. Таким чином буде менше яскравості, але збережеться "родзинка".

Рожевий манікюр

Яскравий, соковитий, строкатий рожевий ідеально підходить для довгих нігтиків. Навіть не думайте, що це зайвий гламур. Це зовсім не так. Навпаки рожевий колір асоціюється з ніжністю, солодкістю, дитинством і романтикою. Він ідеально підходить творчим натурам.

Фіолетовий колір

Фіолетовий колір - це суміш червоного і синього. Червоний, наприклад, відповідає за пристрасть, енергію і кохання, а синій - за заспокоєння. Щоб зробити манікюр більш ексклюзивним, можна прикрасити його. Використовуйте дрібні квіточки, цятки і інше - те, що подобається саме вам. Але не перестарайтеся з дизайном.

Дизайн на кожному нігтику

У минулому році манікюр з різним дизайном на кожному нігтику підкорив буквально кожну модницю. Цього року таке покриття знову буде в тренді. Однак варто вибирати більш стриманий дизайн, який має стильний вигляд.

Перепелине яйце

Ви могли подумати, що мова піде про малюнок у вигляді перепелиного яйця, але ні. Це спеціальний топ з чорними цяточками. При нанесенні як на нюдовий, так і на яскравий лак він має бездоганний вигляд.

Раніше УНІАН назвав 5 лаків для нігтів, які будуть в моді навесні 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: