Названо стильний манікюр на весну 2023 / Фото - instagram

Новий сезон приносить нові тренди. Після холодної і похмурої зими так хочеться ввести в своє життя яскраві фарби, сміливі відтінки і незвичайні експерименти. Розповідаємо, лаки для нігтів якого кольору будуть в тренді навесні. 

Viva Magenta

Цей малиново-червоний відтінок буде на піку популярності вже з березня 2023. До слова, Pantone визначив саме цей відтінок як колір року 2023. 

Поєднувати його можна з рожевою і червоною палітрою, але ідеальний варіант - зробити класичне однотонне покриття. Навесні будь-який яскравий колір піднімає настрій, так що з Viva Magenta не помилитеся. 

Відео дня
Манікюр / скріншот

Томатний відтінок

Це різновид червоного кольору, з яким потрібно бути дуже обережними. Він пасує не всім, оскільки може мати вульгарний вигляд. Досвідчені нейлс-майстри радять робити покриття томатного кольору на короткі нігті овальної, круглої або квадратної форми. На довгі і "гострі" нігті такий колір - табу. 

Манікюр / скріншот

Соковита зелень

Такий відтінок - справжній символ весни. Він відмінно поєднується з білим, сріблястим, золотистим, жовтим, сірим, блакитним. Такий виразний колір точно не залишиться непоміченим. Ось приклад того, який вигляд даний відтінок може мати на нігтях:

Манікюр / скріншот

Синій електрик

Цей колір в моді вже не перший рік. Його можна носити як у вигляді однотонного покриття, так і експериментувати, додаючи геометричні малюнки, комбінуючи відтінки і т.д. Синій електрик поєднується з наступними відтінками: білий, блакитний, сірий, жовтий, чорний. 

Манікюр / скріншот

Повітряний блакитний

Цей варіант відмінно підійде для любителів спокійних, але "свіжих" відтінків. Повітряний блакитний поєднується з білим, синім, м'ятним, жовтим, персиковим, сірим, фіолетовим і багатьма іншими. Взагалі, це дуже універсальний відтінок, до якого можна з легкістю підібрати "пару".

Манікюр / скріншот

Нагадаємо, який манікюр омолоджує руки.

Вас також можуть зацікавити новини: