Через потужні зливи у Греції загинули туристи з Франції (фоторепортаж)

Туристи були в пришвартованому човні, коли той перекинули потужні хвилі.

Через потужні зливи у Греції загинули туристи з Франції.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Грози та зливи наробили чимало лиха. Загинули двоє людей. За повідомленнями місцевих ЗМІ, ідеться про туристів із Франції. Вони були в пришвартованому човні, коли той перекинули потужні хвилі. Один із них устиг подати сигнал "SOS", але коли рятувальники прибули на місце - було запізно.

© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS

На острові Пелопоннес дороги пішли під воду. Через сильні паводки транспортне сполучення порушене в кількох регіонах. В Афінах та Салоніках призупинили навчання в школах, адже пересуватися затопленими вулицями практично неможливо.

Як повідомляв УНІАН, у Чорному морі біля Одеси зазнав аварії танкер «Делфі» з трьома українцями на борту. Танкер подав сигнал лиха ще ввечері 20 листопада, коли потрапив у зону нагляду морського порту «Південний» (Одеська обл.). Пізніше внаслідок негоди його віднесло до пляжу «Дельфін» в Одесі.

За даними Адміністрації морпортів, цей танкер був без вантажу.

Водолази евакуювали трьох членів екіпажу, яких доставили в лікувальні установи. Один з моряків - житель Ізмаїла Одеської області - від госпіталізації відмовився. 23 листопада з лікарні виписали капітана судна - 59-річного жителя Одеси. Повідомлялося, що в неділю відпустять додому механіка - жителя Херсонської області.

Аварія танкера призвела до значного забруднення узбережжя нафтопродуктами.