Дощі та тепло: початок травня потішить українців температурою до +25° (карта)

На Великдень практично всю країну заллють дощі.

У найближчу суботу, 1 травня, дощі в Україні продовжаться в західних і східних областях. У країні потеплішає до +23°. У неділю температура зросте ще на пару градусів, дощі захоплять всю країну, крім Запоріжжя та Криму.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Читайте такожСиноптик спрогнозувала на Великдень грози та літнє тепло

  • Згідно з прогнозом, в Києві в суботу очікується хмарна погода з проясненнями, температура повітря вночі +9°, вдень +19°. У неділю вдень очікується +18°, а вночі потеплішає до +12°. Можлива злива.
  • У Львові в суботу вночі +10°, вдень +18°, хмарно з проясненнями, дощ. У неділю вночі +7°, вдень +20°, так само хмарно з проясненнями, дощ посилиться до зливи.
  • У Луцьку в суботу вночі +9°, вдень +16°, хмарно з проясненнями. У неділю - мінлива хмарність, гроза, вночі +7°, вдень +18°.
  • У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями, температура повітря +11°...+19°. У неділю - мінлива хмарність, злива але температура вночі становитиме +7°, вдень +18°.
  • У суботу в Одесі очікується хмарна погода з проясненнями, температура вночі +11°, вдень +18°. У неділю буде так само хмарно з проясненнями, можливий дощ, +11°...+16°.
  • У Харкові в суботу - хмарно з проясненнями, дощ, температура вночі +7°, вдень +20°. У неділю - дощ посилиться до зливи, +13°...+21°.
  • У Дніпрі в суботу - хмарно з проясненнями, злива, температура вночі +9°, вдень +20°. У неділю погода практично не зміниться, температура становитиме +11°...+22°.
  • У Сімферополі в суботу - хмарно з проясненнями, +11°...+22°. У неділю - без змін, але трохи потеплішає: +14°...+25°.
  • Жителям Маріуполя в суботу обіцяють практично безхмарну погоду, температура вночі +10°, вдень +19°. У неділю - погода без особливих змін. Вночі очікується +13°, вдень +19°.
  • У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями, температура вночі +8°, вдень +21°. У неділю - мінлива хмарність, невеликий дощ. Вночі +12°, вдень +23°.
  • У Сєвєродонецьку завтра невелика хмарність, температура вночі +8°, вдень +22°. У неділю - злива, вночі +13°, вдень +23°.

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде невелика хмарність, злива, температура до +15°. У неділю - погода практично не зміниться, тільки вночі похолодає до +4°.

У Моршині на Львівщині в суботу буде невелика хмарність, злива, вночі +10°, вдень +19°. У неділю - практично без змін, злива ослабне до легкого дощику, вночі +8°, вдень до +22°.

У Трускавці в суботу буде невелика хмарність, злива, температура до +19°. У неділю - невеликий дощ: температура вдень підвищиться до +22°, а вночі впаде до +8°.

У Сваляві завтра невелика хмарність, злива, +19°. У неділю - погода без змін, температура повітря +6°...+19°.

У Затоці в суботу - похмуро, вночі +6°, вдень +15°. У неділю - хмарно з проясненнями. Температура до +13°.

У Бердянську в суботу буде хмарно з проясненнями, температура до +15°, в неділю погода практично не зміниться, вдень похолодає до +11°, а вночі температура складе +3°.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: