Сьогодні частину України накриють дощі і стане ще прохолодніше (карта)

Опади очікуються в більшості західних і центральних областей, а також на півдні України.

Сьогодні, 3 вересня, температура в Україні продовжить знижуватися. Найхолодніше буде на заході країни, де стовпчики термометрів місцями покажуть лише +13°...+14°. Традиційно найтепліше буде на сході та в Криму. 

Практично повсюдно на заході та півдні, а також в деяких центральних областях пройдуть дощі. Місцями опади будуть сильними.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на заході України сьогодні буде найхолодніша погода. Тут стовпчики термометрів покажуть вдень лише +13°...+14°. У Волинській, Рівненській та Закарпатській областях очікується до +18°. Також скрізь, крім цих трьох областей, очікуються дощі, місцями - сильні.

Жителів півночі України сьогодні також чекає прохолодна погода. Стовпчики термометрів тут покажуть +16°...+19°. У Сумській області буде похмуро і дощитиме. На решті території - сухо і хмарно з проясненнями.

У центральних областях сьогодні також очікуються дощі. У Полтавській області та в районі Дніпра ймовірність опадів менша. Температура очікується в межах +16°...+22°.

На сході України 3 вересня буде найтепліше. Протягом дня температура підніметься до +21°...+26°. Без опадів.

На півдні України сьогодні також дощитиме, у Запоріжжі можливі грози. Повітря прогріється до  21°...+23°, в Криму - до +27° і сухо.

Вас також можуть зацікавити новини: