В Україні стався землетрус (мапа)

Його епіцентр знаходився неподалік міста Свалява.

Сьогодні вдень на території Закарпатської області зафіксували землетрус магнітудою 2,1 за шкалою Ріхтера.

Про це повідомляється на сторінці Головного центру спеціального контролю у соціальній мережі Facebook. Землетрус зафіксували о 14:25:53, його епіцентр знаходився на відстані 6 кілометрів на захід від міста Свалява Закарпатської області, на глибині 6 кілометрів.

Відзначається, що цей землетрус за класифікацією відноситься до ледве відчутних. "Коливання відчуваються тільки окремими людьми, які знаходяться в спокійному стані всередині приміщення, особливо на верхніх поверхах. Даний землетрус не несе загрози для населення та об'єктів критичної інфраструктури України", - йдеться у повідомленні.

Землетруси в Україні: останні новини

У Центрі спецконтролю повідомляють, що останній землетрус на території Закарпатської області зареєстрували 14 квітня цього року, його магнітуда - 3,4 за шкалою Ріхтера.

23 липня у Полтавській області стався землетрус магнітудою 2,6. Підземні поштовхи зафіксували за 20 кілометрів від Полтави.

22 червня землетрус магнітудою 4,8 відчули у окупованому Росією Криму. Його джерело знаходилося в північній частині Чорного моря, на глибині 10 кілометрів.

Вас також можуть зацікавити новини: