Сьогодні Одещину штормитиме: що буде з погодою

Температура в Одесі та Одеській області буде плюсовою, але очікуються сильні пориви вітру, значне хвилювання моря та ожеледиця на дорогах.

Сьогодні, 16 січня, вздовж узбережжя Одещини очікуються сильні пориви вітру. Через це синоптики Гідрометеорологічного центру Чорного та Азовського морів оголосили І рівень небезпечності.

За їх даними, очікується південно-західний вітер зі швидкістю 15-20 м/с, вдень він змінить свій напрямок на північно-західний й ослабне до 12-14 м/с.

Очікується також значне хвилювання моря, місцями помірні опади. Температура повітря вночі та вдень +2°...+7°. Температура морської води +4°...+5°.

В Одеській області прогнозується мінлива хмарність. Вранці помірні опади переважно у вигляді снігу. На дорогах буде ожеледиця, через що також оголошено І рівень небезпечності. Вітер південно-західний, вдень північно-західний, 9-14 м/с. Температура вдень по області +1°...+6°, а в Одесі стовпчики термометрів покажуть +3°...+5°.

Де та коли в Україні настане справжня відлига - прогно синоптика

За даними синоптика Ігоря Кібальчича, аномально холодна погода в Україні поступово зміниться на більш м’яку. Він прогнозує, що наприкінці другої декади січня на південь та схід прийде справжня відлига з дощами, туманами та додатною температурою.

Вас також можуть зацікавити новини: