"Присягнулися, що не говорили": нардеп Аллахвердієва відреагувала на слова колег про "корабельну сосну"

За словами депутата, мова йшла про потенційних кандидатів на місцевих виборах.

Народний депутат від фракції "Слуги народу" Ірина Аллахвердієва прокоментувала скандальну ситуацію, яка виникла після публікації розмови її колег Олександра Корнієнка та Давида Арахамії.

На своїй сторінці у Facebook вона зазначила, що оприлюднений запис є монтажем.

"ЗМІ сьогодні розповсюдили фейк, де згадується моє ім’я. Не хочу коментувати цей низькопробний бруд, але мушу розставити всі крапки над "і". Опубліковане "сенсаційне відео" - монтаж. Мені вже подзвонили Давид Арахамія і Саша Корнієнко і присягнулися, що не говорили нічого з опублікованого. Очевидно, мова йшла про потенційних кандидатів в мери та до списків партії на місцевих виборах", - написала вона.

За її словами, "у передвиборній боротьбі дехто не гребує навіть такими ницими прийомами для зведення політичних рахунків".

Читайте такожПіар на руїнах: спраглий стати мером Києва одіозний нардеп Тищенко привіз жителям будинку, що вибухнув на Позняках, лимони (фото)

"Втім, такими штучними "скандалами" нас не вдасться роз’єднати. І що б не креативили опоненти — залишиться на їхній совісті. А ми разом зробимо "триста зустрічей за чотири місяці і виграємо вибори", - запевнила депутат.

У коментарі виданню "Страна" нардеп сказала наступне: "Зовнішність та особисте життя жінки, як правило, обговорюють чоловіки, які в ньому ніколи не беруть участі".

Як повідомляв УНІАН, раптовий діалог стався між нардепами у Миколаєві під час брифінгу, коли обидва вважали, що мікрофони вимкнені. "Така піддута, звісно. Тюнинг too much. Загалом баба робоча, як корабельна сосна. Вона тут від*****ть триста зустрічей за 4 місяці і виграє. Вона така вживу, енергетика", - сказав Корнієнко Арахамії. Згодом він заявив, що мова йшла не про Аллахвердієву.