Данілов твердо відповів на істеричні заяви Лукашенка (відео)

Все це, каже він, через невдачі ворога на фронті.

Секретар РНБО Олексій Данілов прокоментував учорашні істеричні заяви самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, які, зокрема стосувалися й очільника української держави Володимира Зеленського.

"По-перше, я хочу сказати, що це нерви. Нерви не витримують не лише у Лукашенка, а й на території Росії. Вони зараз шаленіють, шукають способи розв'язання питань, з якими вони хотіли швидко закінчити", - заявив Данілов в ефірі телемарафону.

З кожним днем проблем стає більше не тільки в Росії, а в Білорусі, каже він. Плюс народ РБ активно підтримує Україну, зокрема й на нашій території.

"Істерика в Білорусі та Росії буде тільки посилюватися. Ми маємо бути до цього готовими", - заявив Данілов й додав, що ворог не має можливості воєнним шляхом розв'язати певні питання, тому буде задіювати "план Б".

За його словами, українській стороні цей план відомий. Але "Мінська-3", як би того хотів ворог, не буде. Також секретар РНБО вкотре наголосив, що Росія – країна-терорист, а з терористами не можна домовлятись.

Лукашенко назвав Зеленського "гнидою"

7 березня Лукашенко різко висловився на адресу президента України Володимира Зеленського. "Я ще якось думав, що Україні потрібен мир, що Зеленський вболіває за свій народ. Президент Зеленський - просто гнида. Просто гнида!", - сказав він.

Він знову почав стверджувати під час свого спічу, що Зеленський просив його "укласти пакт про ненапад".

Вас також можуть зацікавити новини: