Кравчук допускає кадрові зміни в українській делегації ТКГ

Леонід Кравчук зустрінеться з українською делегацією наступного тижня.

Новий голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук не виключає проведення кадрових перестановок.

За словами Кравчука, усі кадрові зміни будуть обговорюватися з президентом Володимиром Зеленським, пише РБК-Україна.

Як розповів Кравчук, у понеділок, 3 серпня, відбудеться зустріч з українською делегацією, на якій обговорять подальші кроки. Однак рішення щодо кадрових змін, за його словами, має залежати не тільки від його думки.

"В понеділок ми зустрінемося, порадимося. Я виходжу з того, що група, яку очолював Леонід Кучма, зробила в складних умовах важливі кроки й ми починаємо життя не з "чистого листка", починаємо з певних плюсів, але були й мінуси. Якщо щось треба, то ми звернемося до керівництва України, дамо аргументи й, можливо, будуть якісь зміни. Я не виключаю (кадрові зміни - ред.), але прямо зараз ми такого завдання не ставимо", - пояснив він.

Читайте також"Ми підписали Будапештський меморандум": Кравчук розповів, кого варто залучити до відновлення Донбасу

Крім того, на питання, коли може відбутися чергове засідання ТКГ, Кравчук відповів, що поки не має відповіді.

"В понеділок ми зустрінемося групою, вірніше, делегацією українською. А коли зустріч Тристоронньої групи - залежить тільки від України. Поки що, такої відповіді немає", - додав перший президент.

Зазначимо, сьогодні Кравчук погодився очолити українську делегацію в ТКГ. Кравчук наголосив, що хоче пришвидшити повернення миру на Донбасі. Пізніше президент Зеленський підписав указ, яким призначив Кравчука на цю посаду.

Як повідомляв УНІАН, президент Володимир Зеленський призначив першого президента України Леоніда Кравчука головою української делегації в Тристоронній контактній групі у Мінську.