"Усі люди хочуть": Олег Ляшко заявив про намір йти до Ради по округу загиблого нардепа Давиденка

Центральна виборча комісія на 25 жовтня призначила проміжні вибори народного депутата у 208-му окрузі (Чернігівська область), де був обраний до Верховної Ради загиблий Валерій Давиденко.

Лідер Радикальної партії, народний депутат попередніх кількох скликань Олег Ляшко заявляє, що має намір взяти участь у проміжних виборах народного депутата у 208-му окрузі, де був обраний до Верховної Ради загиблий Валерій Давиденко.

Про це Ляшко повідомив в ефірі телеканалу «Україна 24».

Він нагадав, що у 2012 році він вже вигравав вибори у 208-му окрузі, після цього на цьому окрузі одержав перемогу Валерій Давиденко.

Читайте такожУ ЦВК заявили про відсутність коштів на проведення виборів на окрузі загиблого нардепа Давиденка

«Ми цей округ нікому не віддамо. Я піду на цей округ, виграю вибори, тому що усі люди хочуть, щоб Ляшко був у парламенті, тому що Рада без Ляшка як село без церкви...», - сказав Ляшко.

Як повідомляв УНІАН, Центральна виборча комісія на 25 жовтня призначила проміжні вибори народного депутата у 208-му окрузі (Чернігівська область), де був обраний до Верховної Ради загиблий Валерій Давиденко. Виборчий процес розпочнеться одразу після опублікування проекту постанови про призначення виборів, у разі наявності на це коштів.

Читайте такожЛяшко прийшов на допит, але відмовився свідчити (відео)

23 травня у Києві у власному офісі на вулиці Великій Васильківській було знайдено мертвим, з вогнепальним пораненням голови народного депутата, члена групи «Довіра» Валерія Давиденка (1973 року народження). Поруч з ним був пістолет. Поліція відкрила провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція як основну версію загибелі Давиденка розглядає самогубство, однак слідство не виключало й версії інсценування.