Позачергове засідання Ради може відбутися наприкінці наступного тижня

У спікера ВР є інформація, що депутати будуть звертатися з проханням провести позачергове засідання парламенту.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що позачергове засідання Верховної Ради може відбутися наприкінці наступного тижня.

Читайте такожУ "Слузі народу" підтвердили нестачу голосів за призначення Саакашвілі віце-прем'єром

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив журналістам після покладання квітів біля пам’ятного знаку «Воїнам Чорнобиля» та меморіального кургану «Героям Чорнобиля» в Києві.

«Станом на сьогодні кінцевої інформації, коли відбудеться позачергове засідання Верховної Ради України на наступному тижні, ще немає. У мене є інформація, що депутати будуть звертатися з проханням провести позачергове засідання. Я думаю, що це якщо буде, то буде наприкінці тижня», - заявив він.

«Якщо ми говоримо про кадрові призначення, то зареєстрованих подань з боку Кабінету міністрів ми поки що не маємо», - додав Разумков.

Також його запитали, чи підтримує фракція «Слуга народу» призначення на посаду віце-прем'єр-міністра з питань реформ колишнього президента Грузії, екс-голови Одеської облдержадміністрації Михеїла Саакашвілі. У відповідь Разумков сказав: «Більш коректно, якщо про це будуть говорити представники фракції. Наскільки мені відомо, є різні бачення нових кадрових призначень до Кабінету міністрів України як у фракції «Слуга народу», так і в інших фракціях».

Як повідомляв УНІАН, 22 квітня Саакашвілі заявив, що отримав від президента Володимира Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром з питань реформ.