Радикали, що фінансуються Порошенком, готують до вересня черговий Майдан - Рабинович

Депутат наголосив, що після публікації «плівок Байдена – Порошенка» мало розпочатися активне розслідування за цими фактами.

Усі націоналістичні організації в Україні почали безпосередньо фінансуватися п'ятим президентом Петром Порошенком, і зараз вони зайняті підготовкою чергового Майдану – орієнтовно на вересень.

Таку заяву зробив народний депутат України, співголова політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» Вадим Рабинович в ексклюзивному коментарі телеканалу «112 Україна».

Він також розповів деталі підготовки чергового Майдану на початок осені.

«Зі «схрону» виліз колишній глава «Правого сектору» Дмитро Ярош і заявив: «Пора іти на Київ і скинути нинішню владу». Особисто мене це не дивує – радикали постійно так роблять: відкриють кришку «схрону», «гавкнуть» щось і залізуть назад. Але факт ось у чому: всі знають, що націоналістичні організації України сьогодні почали фінансуватися безпосередньо екс-президентом Петром Порошенком, і вони готують черговий Майдан орієнтовно до вересня. Цей Майдан фінансується із-за кордону за гроші, які за час свого правління екс-президент України Петро Порошенко разом з віце-президентом США Джо Байденом непогано «підбили», – заявив політик.

При цьому Вадим Рабинович підкреслив, що після публікації «плівок Байдена – Порошенка» мало розпочатися активне розслідування за цими фактами.

«Але ми вже традиційно для цієї влади спостерігаємо тишу. Нікого не бентежить і те, що там прямим текстом сказано: на догоду «західним партнерам» тарифи для населення підняли на 100%. Але сьогодні деякі люди ще й підтримують Порошенка! Я впевнений, що скоро він почне розповідати, що кріпацтво й рабство – це впевненість у завтрашньому дні і гарантовані робочі місця», – резюмував Вадим Рабинович.