Шойгу відповів на заяви Зеленського щодо Криму одеським анекдотом

Глава Міноборони РФ, висловлюючись про Крим, вирішив "блиснути" гумором.

Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу відповів на слова українського президента Володимира Зеленського щодо захопленого Криму старим одеським анекдотом.

Глава Міноборони в п'ятницю, 6 серпня, під час зустрічі з красноярськими журналістами стверджував, що українські лідери змінюються, а півострів нібито буде "російським" завжди, пише ТАСС.

Міністр розповів анекдот про фонтан q порівняв його долю з долею Криму.

"Знаєте, є старий одеський анекдот, коли приїжджий запитує на Соборці про фонтан, який не працює: "А здесь бил фонтан?". А одесит йому відповідає: "Почему бил? Он бил, есть и будет", – "блиснув" гумором Шойгу.

Ще чиновник стверджував, що з півостровом все буде так само, як і з фонтаном. На його думку, на ситуацію з Кримом не вплине зміна керівників України.

Раніше Володимир Зеленський підкреслював, що Крим є українською територією та ніколи не стане "російським"

Президент також говорив, що в РФ величезна кількість громадян не підтримують агресивну політику керівництва країни проти української держави й вважають півострів територією, підконтрольною Києву.

Нагадаємо, Росія захопила український Крим навесні 2014 року. Україна та низка західних країн, зокрема США, не визнали півострів російським й покарали РФ за агресію – запровадили санкції.

Вас можуть зацікавити такі новини: