"Миколо, насипай ще!": Тищенка висміяли за сумнівну акцію з привезеним піском (фото)

У коментарях під дописом дехто не скупився на дотепні зауваження такому подарунку депутата.

Народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко похизувався, що наповнив піском дитячі майданчики одного зі столичних районів.

Відповідний пост з’явився на сторінці політика 5 червня.

Читайте такожТищенко заявив, що хоче балотуватися у мери Києва

«Робимо рідне місто комфортним. Ми відреагували на звернення киян стосовно відсутності піску на дитячих майданчиках і спільно з Керуючою компанією Святошинського району наповнили їх. І це лише початок», – написала прес-служба депутата.

У команді Тищенка додали, що вже «встигли покращити майже 30 адрес».

«Якщо ви зверталися до нас, але нового піску ще не отримали, не хвилюйтеся – скоро він буде на ваших дитячих майданчиках», – йдеться у повідомленні. При цьому в прес-службі наголосили, що тримають «процес наповнення» на постійному контролі.

Однак не всі кияни були задоволені такому подарунку депутата.

У коментарях під дописом дехто не скупився на дотепні зауваження: «Пане Миколо, а можна Деснянському району піщану бурю? Просто її вже давно там не було, а у вас бачу є пісок», «Головне, щоб він не взявся засипати ями на дорогах - ви собі уявляєте ці пагорби, які він насипле», «Боже, це навіть краще ніж гречка і масло в пакетах», «Землю - крестьянам, песок - детям!», «Девізом передвиборчої кампанії має бути "Навалимо найбільшу купу!" Натхнення вам!».

Раніше Тищенко відмовився платити за проїзд у маршрутці, пояснивши свій вчинок тим, що парламентарії за законом мають пільги на проїзд у громадському міському транспорті.