Якщо вам набридли щоденні страви і хочеться урізноманітнити стіл тим, що є в холодильнику, то фаршировані яйця якраз такий варіант.
Фаршировані яйця - блюдо, яке прийде на виручку кожній господині, до того ж урізноманітнює будь-яке меню. УНІАН розповість, які найсмачніші фаршировані яйця.
Раніше УНІАН писав про те, скільки варити перепелині яйця.
Яйця фаршировані під силу зробити кожній господині. Саме для цього рецепта потрібні:
Яйця зварити, дати їм охолонути і очистити. Порізати їх поздовжньо і вилучити жовток. З тунця злити рідину і кинути в ємність з жовтками, посипати їх перцем і полити майонезом. Виделкою розім'яти все до однорідності. Цією масою начинити білки.
Рецепт підійде і для домашньої вечері, і для святкового меню. Для нього знадобляться:
Зварити круто яйця. Нехай вони охолонуть і порізати навпіл. Покласти в окрему ємність жовтки.
Порізати дрібненько цибулю і обсмажити. Дати охолонути і відправити до жовтків. На цьому етапі поперчити і підсолити.
Гриби помити і обдати окропом, порізати невеликими шматочками і просмажити. Їх потім висипати до цибулі з жовтками, заправити майонезом, перемішати і начинити білки.
Для цього популярного рецепта потрібні найпростіші інгредієнти, які є в холодильнику практично у кожної господині. Потрібно взяти:
Яйця зварить круто і після того, як вони охолонуть, почистити. Порізати яйця і відокремити жовтки від білків. У мисці розчавити жовтки, видавити через часничницю до них часник, додати мілконатертий сир, перець, майонез, сіль. Отриманим міксом нафарширувати яйця.
Такий варіант фаршированих яєць займе трохи більше часу через печінку. Для приготування потрібні.
Печінку помити, нарізати дрібними кубиками, підсмажити в сковороді під кришкою. Дрібно нарізану цибулю кинути до печінки. Після готовності її потрібно перемолоти на м'ясорубці.
Варені круто яйця почистити і розрізати на навпіл. Жовток і білок розділити.
У розім'яті жовтки додати печінку, майонез, гірчицю. Складові перетворити в стан кашки і яйця начинити.
Кулінар Євген Клопотенко розкрив своє приготування цієї страви. Для неї потрібні:
Спочатку через блендер пропустити оселедець і цибулю. Покласти в ємність, додати масло і жовтки. Інгредієнти розім'яти і начинити яйця.
Кулінар бере 12 яєць, але для начинки радить використовувати тільки чотири жовтки.