Розповідаємо, що можна загорнути в лаваш на швидку руку і як зробити корисні начинки для лаваша.
Нарешті за вікном довгоочікуване літо і гарна погода так і кличе вийти на природу, незважаючи на всі тяготи війни. Великою популярністю користується зараз проста і смачна закуска, яку можна приготувати як на швидку руку, так і використовувати незвичайні начинки для лаваша.
Начинка для лаваша з м'ясом і корейською морквою
Для приготування потрібно зробити три простих кроки:
Якщо обсмажувати сире м'ясо ніколи, в начинку можна використати готовий продукт - наприклад, копчену курку або грудинку.
Начинка для лаваша з крабових паличок і пекінської капусти
Незвичайні начинки для лаваша відрізняються різноманітністю інгредієнтів, які добре поєднуються один з одним за смаком, наприклад:
За наявності і за бажанням в цю начинку чудово впишеться консервована куруруза.
Також уваги гідний корисний рецепт начинки для лаваша на грилі - з бринзою і зеленню, без майонезу.
Лаваш посипають натертим сиром і зеленню кропу, петрушки, базиліка - всім разом або чимось одним, і запікають на грилі по 5-7 хвилин з кожного боку. Бринзу можна замінити несолодким сиром і додати в начинку порізані кубиками помідори, болгарський перець і трохи цибулі.
Кмітливі господині загортають в лаваш все, що є під рукою - наприклад, м'ясо можна замінити вареною або копченою ковбасою, підсмаженими сосисками, порубаними залишками шашлику. Також у начинку можна класти свіжі овочі, консервовані або смажені гриби, картоплю, змащуючи їх будь-якими соусами до смаку.
Раніше УНІАН розповідав, як швидко і просто приготувати смачний соус для шаурми, який відмінно підійде і до будь-яких інших закусок.