Швидкі і не дуже калорійні перекушування на швидку руку допоможуть вгамувати голод.
Людям з хорошим апетитом буває важко дочекатися обіду або вечері без перекусів. І якщо ви знаєте, що не зможете втриматися від перекусу, то нехай це краще буде щось корисне. УНІАН підказав 5 ідей швидких і не калорійних перекусів, які можна приготувати вдома або дати дитині в школу.
Раніше ми розповідали, як приготувати чіпси з лаваша - домашній і повністю натуральний перекус для дітей.
Ми публікуємо рецепт паштету з тунця, але його можна замінити будь-якою рибною консервою без великих кісток.
Інгредієнти:
Яйця зваріть круто і остудіть. Хліб замочіть в молоці. Плавлений сирок і яйця довільно наріжте. З тунця або іншої риби злийте рідину. Складіть в чашу блендера тунець, молоко в хлібі, яйця, сирок, олія і оцет. Посоліть і поперчіть за смаком. Перебийте паштет до однорідності. Після цього паштет можна намазувати на хліб.
У начинку для сендвіча можна покласти все, що дозволяє фантазія і наповнення холодильника.
Інгредієнти:
Листя салату ретельно промийте, а потім просушіть. Шинку, сир, огірки і червону солодку цибулю тонко нарізати. Три шматочки хліба змастити гірчицею. Викласти на хліб листя салату, шматочки шинки, сир, цибулю і кільця огірка. Зверху накрити бутерброди іншими трьома скибочками хліба.
Онігірі - це японська закуска у формі трикутника з рису, всередині якого - начинка. У начинку можна покласти що завгодно - шинку, омлет, крабові палички, рибу, креветки, смажене або варене м'ясо.
Інгредієнти:
Круглий рис промийте кілька разів і відваріть до готовності (15-20 хвилин). Під час варіння не перемішуйте рис. Цибулю і куряче філе дрібно наріжте, і посмажте на сковороді з олією. Заправте начинку соєвим соусом.
Змочіть руку водою. У чисту вологу руку покладіть рис, посередині покладіть начинку і загорніть начинку в трикутник. Можна зробити це за допомогою харчової плівки. Онігірі можна загорнути в листи норі, щоб їх було зручно їсти руками.
Інгредієнти:
Цибулю і часник дрібно нарізати. Підсмажити на гарячій сковороді з маслом до золотистого кольору. Помідори нарізати тонкими кружечками і викласти на обсмажену цибулю. Посолити і поперчити за смаком. Накрити кришкою і тушкувати помідори 10 хвилин на слабкому вогні.
Сир нарізати тонкими пластинами і викласти зверху на помідори. Накрити страву кришкою і тушкувати ще 5 хвилин, поки сир не розплавиться. Готову страву можна посипати зеленню.
Інгредієнти:
Помідори нарізати четвертинками. Вирізати внутрішню частину з насінням. Нарізати помідори тонкою соломкою. З консервованої квасолі злити рідину. Хліб нарізати кубиками і підсмажити на сковороді з олією. Посолити і поперчити сухарики. Змішати в салатнику сухарики, помідори, квасолю і рубану петрушку.