Як готується відмінна закуска з оселедця до святкового столу - дізнайтеся в матеріалі УНІАН.
Оселедець - відносно недорога, але при цьому дуже корисна риба. З нього готуються такі відомі страви, як шуба та форшмак, а також смачна, ароматна і ситна закуска з оселедця до святкового столу.
Раніше ми розповідали, як почистити оселедець за 2 хвилини, щоб приготувати улюблені страви з риби.
Для приготування бутербродів і канапе з оселедця добре підходять в якості додаткових інгредієнтів яйця і цибуля.
Вам знадобляться:
Щоб приготувати закуску, спочатку треба підсмажити чорний хліб і змастити його вершковим маслом. Потрібно круто зварити яйця, потім нарізати їх кружечками і викласти на хліб. Зверху на яйця викладіть невеликі шматочки оселедця разом з кільцями цибулі (бажано вибирати фіолетовий).
Апетитний оселедець під шубою дуже легко можна приготувати і на чорному хлібі.
Вам знадобляться:
Для початку оселедець треба очистити, прибрати тельбухи і нарізати на дрібні шматочки. Чорний хліб наріжте маленькими скибочками і помажте маслом. Буряк потрібно натерти на тертці, а зелену цибулю покришити ножем. Потім на хліб викладаємо нарізаний оселедець і посипаємо зверху коріандром. На оселедець кладемо шар натертого буряка і присипаємо сіллю, цибулькою і меленим перцем.
Закуска з оселедця готується всього 10 хвилин і буде доречною на будь-якому столі. Згідно з рецептом, до її складу, крім оселедця, входять сирний крем і солоні огірочки.
Вам знадобляться:
Для приготування страви філе з оселедця треба трохи відбити на дошці, при цьому не пошкодивши його структуру. Далі - дрібно нарізати цибулю і огірки, змішати їх з вершковим сиром. Приготовану масу викласти на філе оселедця, а зверху покласти огірочки. Потім потрібно згорнути філе рулетом і покласти його ненадовго в холодильник. Готовий рулет порізати на невеликі порції і можна сміливо подавати його до столу.