Намазка з тунця і яєць, з крабових паличок, з оселедця або взагалі без риби - смачне частування для любителів швидких закусок.
Намазка на хліб з яєць - це просте і швидке частування, яке може приготувати навіть новачок. Для того, щоб зробити таку закуску, не потрібно багато часу і інгредієнтів - все вже є у вас в холодильнику.
УНІАН зібрав найкращі рецепти таких бутербродів.
Інгредієнти:
Яйця відварити, подрібнити. Дрібно нарізати кріп і зелену цибулю, часник пропустити через прес. Сир натерти на тертці, змішати всі інгредієнти в одній ємності, заправити сметаною. Додати сіль, перець, гірчицю в зернах. Перемішати і все - намазка з яєць і часнику готова.
Інгредієнти:
Яйця відварити, дрібно нарізати. Ріпчасту цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору, викласти в миску. Туди ж додати яйця, подрібнену зелену цибулю і кріп. Посолити, поперчити намазку, заправити майонезом і вуаля - намазка з яєць і цибулі готова до подачі на стіл.
Інгредієнти:
Яйця відварити, подрібнити. Дрібно нарізати зелену цибулю і кріп, з'єднати інгредієнти в глибокій ємності. Заправити сметаною або майонезом, посолити, поперчити і подавати до столу. Така цибульна намазка на хліб без плавленого або твердого сиру буде не менш смачною, ніж звичний варіант закуски.
Інгредієнти:
Яйця відварити, дрібно нарізати, перекласти в миску. З тунця злити олію, викласти рибу до яєць. Зелену цибулю нашаткувати, також додати до решти інгредієнтів. Посолити, поперчити. Заправити майонезом і поставити на стіл. Намазка на хліб з яєць і тунця буде не менш смачною і без майонезної заправки - тут відштовхуйтеся від власних уподобань.
Інгредієнти:
Яйця зварити і почистити, дрібно нарізати. Слабосолений оселедець обробити, прибрати кістки, дістати філе. Подрібнити його і додати до яєць. Вершкове масло розм'якшити, викласти в чашу блендера. Туди ж розмістити оселедець і яйця, збити до однорідної маси. Відразу намазати на хліб і подати до столу.
За таким же принципом робиться і намазка з шпрот і яєць, тільки тоді вам потрібно замість одного оселедця купити банку шпрот, а подальша технологія і рецептура нічим не відрізняється від описаної в рецепті.
Інгредієнти:
Крабові палички дістати з плівки, дрібно нарізати. Яйця відварити, почистити, нашаткувати. Зубчики часнику пропустити через прес. Змішати всі інгредієнти в одній ємності, додати нарізані кріп і петрушку. Посолити, поперчити, заправити майонезом. Готово - намазка яйце-майонез-крабові палички готова до подачі.