Як приготувати торт без борошна, не використовуючи навіть міксер - дізнайтеся в матеріалі УНІАН.
Апетитний шоколадний торт - шикарний десерт, який можна приготувати для своєї сім'ї або подати гостям на стіл. Найчастіше, господині не бажають випікати його самостійно - занадто багато мороки. УНІАН знає рецепт, для якого потрібно мінімум продуктів і можна обійтися взагалі без кухонної техніки.
Раніше ми говорили про те, як зробити ледачий Наполеон за 20 хвилин.
Для приготування такого торта вам не потрібен міксер - це істотно полегшує процес. До того ж, і продуктів не потрібно багато - всього 4 інгредієнта:
Взяти форму для запікання 24 см в діаметрі і застелити дно пергаментом. Зовні форму обмотати фольгою, щоб не пропускала воду. На водяній бані розтопити шоколад з маслом, перемішати до однорідної консистенції і охолодити до кімнатної температури. В окремій ємності збити яйця з цукром, потім акуратно ввести їх в шоколадну суміш.
Вилити масу в форму для запікання, а потім цю форму поставити у велику ємність. Залити окріп так, щоб форма для випічки з шоколадною сумішшю була до половини в ньому по бортики. Накрити все це фольгою і випікати в духовці 75 хвилин при 180°C. Готовність торта перевіряється легко - його верх не прилипає до пальця. Подавати такий десерт можна зі збитими вершками, полуницею або посипати його какао порошком.