Смачні млинці з незвичайною начинкою будуть цікавою новинкою як на повсякденному, так і на святковому столі.
Домашні млинці завжди добре смакують. До того ж начинка у них може бути різноманітна й навіть несподівана.
Відомий шеф-кухар, кулінарний експерт Євген Клопотенко на своєму сайті поділився рецептом приготування млинців з куркою та шоколадом.
Для тіста
Для начинки
Насамперед слід приготувати тісто. Для цього треба змішати молоко з яйцями. Додати рослинну олію та цукор. Перемішати все до однорідної консистенції.
Після цього невеликими порціями всипати борошно. Його варто попередньо просіяти через сито, щоб тісто було більш повітряним.
Читайте такожМ’ясна запіканка з яйцем: рецепт від шеф-кухаря Євгена Клопотенка
Готове філе має охолонути. Потім його потрібно розділити руками на волокна й трохи посолити за смаком.
Шоколад натерти на дрібній тертці. Журавлину добре промити та висушити.
Змішати куряче філе з журавлиною, посипати тертим шоколадом. Перемішати начинку й викласти на млинці.