Ви можете самі вибрати, з якою начинкою готувати млинці - дайте волю фантазії
Ніжні тонкі та ароматні млинці - обов'язкова страва на будь-якому столі. Їх можна готувати як для повсякденного чаювання, так і на свято. Вибір починки обмежений лише вашими перевагами. Раніше ми розповідали про те, як приготувати гарячі бутерброди, а сьогодні поділимося рецептами млинців.
Для начинки
Борошно просіяти в миску, додаємо сіль, цукор і перемішати. Вбити яйце.
Читайте такожНайсмачніші млинці на Масницю: рецепти ніжних святкових ласощів
Приготування начинки. Шинку нарізати кубиком або тоненькими скибочками, сир натерти на тертці.
У відпочиле тісто додати розтоплене вершкове масло. Перемішати.
Смажити млинці з двох боків до готовності, на добре розігрітій сковорідці.
На готовий млинець викласти шинку й за бажанням подрібнений листочок базиліка. Зверху викласти натертий сир.
Скрутити млинці конвертиком. Перед подачею за бажанням обсмажити їх до хрусткої скоринки.
Для начинки
Приготування начинки. Цибулю та капусту нарізати тонкою соломкою. Куряче філе подрібнити прийнятним способом.
Розігріти сковороду, вливши на неї пару ложок олії, й злегка обсмажити цибулю.
Додати курячий фарш, посипати спеціями та сіллю. Обсмажувати 5-7 хвилин, розбиваючи грудочки фаршу. Потім додати капусту й обсмажувати 5 хвилин, постійно помішуючи.
Влити воду з чайника, щоб вона не повністю покрила вміст сковороди. Вогонь зробити трохи менший за середній і тушкувати фарш із капустою до м'якості. Коли вода википить, скуштувати та додати, чого не вистачає. Остудити отриману начинку.
Приготування млинців. Яйце злегка збити з сіллю та цукром, влити склянку молока, розмішати. Всипати борошно, вмішуючи ручним вінчиком до отримання густого й гладкого тіста.
Потім влити решту молока та олію. Розмішати, щоб вийшло рідке тісто.
Підсмажити млинці на добре розігрітій сковороді. Змащувати її олією потрібно лише перед першим млинцем.
Спечені млинці начинити курячим фаршем з капустою, скрутивши їх трубочкою.
Для тіста
Для начинки
Просіяти борошно та сіль у миску, зробити в середині поглиблення. Додати яйце і половину молока. Збити все до однорідної маси, після чого поступово додати молоко.
Читайте такожАпетитні млинці з сиром: як приготувати неймовірні налисники на Масницю
Змастити сковороду маслом, нагріти сковороду й налити трохи тіста. Підсмажити з одного боку на середньому вогні. Перевернути і підсмажити з іншого боку до золотистого кольору.
Перемістити млинець на тарілку й змастити його маслом. Повторити все з рештою млинців.
Приготування начинки. Розім'яти банани виделкою. Перемішати з сиром та йогуртом.
Розділити начинку між млинцями і скрутити трубочкою.