Гарячі бутерброди рецепт / фото pinterest

Ситні гарячі бутерброди – хороший варіант сніданку на швидку руку. У таку страву можна додати будь інгредієнт до смаку і приготувати на плиті, в духовці або в мікрохвильовій печі. Бутерброд можна загорнути у фольгу і взяти на роботу або дати дитині в школу.

Гарячі бутерброди з куркою і грибами

  • Багет або батон – 1 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Кріп.
  • Червона цибуля – половина цибулини.
  • Варена або смажена курка – 100 г.
  • Молоко – 5 ст. л.
  • Адигейський сир – 30 г.
  • Гриби – 50 г.
  • Сіль, перець на смак.

Цибулю і гриби обсмажте в сковороді до золотистого кольору. Сир, кріп і м'ясо дрібно наріжте і змішайте з грибами і цибулею. Вбийте сирі яйця з молоком, перемішайте, посоліть і поперчіть.

Багет наріжте скибочками товщиною 1 см і приберіть м'якуш посередині. Викладіть скибочки багета на розігріту сковорідку, покладіть всередину хліба начинку і обсмажуйте кілька хвилин з двох сторін.

Відео дня

Бутерброди з шинкою і сиром на сковороді

Гарячі бутерброди на сковороді / фото cookpad
  • Яйця – 2 шт.
  • Шинка (або ковбаса) – 6 шматків.
  • Сир твердий - 6 шматків.
  • Молоко – 3 ст. л.
  • Хліб білий – 6 скибочок.
  • Рослинна олія – для смаження для смаження
  • Сіль на смак.

Читайте такожЩо приготувати з кабачків: добірка апетитних сезонних страв Підготуйте всі інгредієнти. На скибочки хліба викладіть сир і шинку. Зверху накрийте другою скибочкою. Яйця з молоком перемішайте до однорідності, посоліть і поперчіть. Занурте бутерброд в яйце з двох сторін.

Обсмажуйте бутерброди на сковороді з двох сторін до золотистої скоринки. Сир всередині повинен розтанути. Готові бутерброди викладіть на серветку.

Бутерброди з шинкою, овочами і сметаною

  • Батон – 6 скибочок.
  • Шинка – 60 г.
  • Сир твердий – 50 г.
  • Сметана – 1 ст. ложка.
  • Кріп свіжий – 5 г.
  • Перець болгарський – 40 г.
  • Помідор – 60 г.
  • Зелена цибуля – 5 г.
  • Сіль, перець за смаком.

Шинку наріжте кубиками, сир натріть на тертці. Подрібніть помідор, зелень і болгарський перець. Викладіть в миску шинку, сир, помідор, болгарський перець і зелень, додайте сметану, посоліть і поперчіть.

Начинку викладіть на скибочки хліба. Готувати бутерброди можна на сухій сковороді під кришкою 3 хвилини, або поставити в мікрохвильовку на 5-7 хвилин.

Дивіться інші рецепти: