Чудовим доповненням до оладок будуть варення, мед, сиропи чи зі згущене молоко.
Пишні і ніжні оладки - прекрасний варіант страви на кожен день. Приготувати млинці на молоці можна за 10 хвилин. Вони вийдуть дещо тоншими, але дуже ніжними і ароматними. Подавати їх можна з сезонними ягодами і фруктами. Добре підійде до оладок малинове варення.
З’єднати яйце з цукром (його краще брати власний смак). Вкинути дрібку солі. Добре збити вінчиком яйце з цукром і сіллю.
Читайте такожМ’ясо по-французьки з картоплею: як приготувати смачну страву
Влити половину молока. Добре все перемішати вінчиком, щоб не було грудочок. Потім досипати решту борошна і влити решту молока. Знову вимішати тісто вінчиком.
За консистенцією тісто повинно бути густа сметана, тому борошно краще додавати поступово, ложками. Борошна може знадобитися більше або менше, залежно від його сорту та якості.
Розігріти сковороду з олією. За допомогою ложки сформувати невеличкі оладки, викладаючи на сковороду тісто ложкою. Обсмажувати їх 1,5-2 хвилини на середньому вогні.
Перевернути оладки на інший бік і смажити ще 1-2 хвилини. Готові оладки викласти на паперову серветку, щоб позбутися зайвої олії.