Цей рецепт точно сподобається господиням, які цінують свій час на кухні.
Кожен з нас по-різному сприймає напівфабрикати, але бути байдужими до домашніх пельменів - справжній злочин. Над начинкою кожна господиня чаклує особливими спеціями та поєднанням різних видів м'яса, а от із тістом нерідко виникають проблеми.
Раніше ми розповідали, як приготувати заварне тісто на еклери і профітролі, а сьогодні дізнаємося, яке тісто на пельмені найкраще смакує.
Існує кілька абсолютно різних рецептів тіста на пельмені. Деякі господині замішують на холодній воді, а деякі - полюбляють заварне тісто для пельменів. Ідеальний рецепт останнього ми сьогодні й розглянемо.
Тісто для пельменів на окропі приготувати легше, ніж ви уявляєте. Основна перевага заварного тіста - еластичність та міцність. У процесі приготування пельменів з такого тіста начинка не випадатиме, а краї будуть надійно зліпленими. Тож, якщо ви плануєте приготувати домашні пельмені - записуйте, як заварити смачне тісто на пельмені.
Для приготування необхідно:
Приготування займе мінімум вашого часу. З усіма процесами впорається навіть недосвідчена господиня:
Продовжуйте замішувати тісто руками, або скористайтеся кухонною машиною. Вуаля - ваше ідеальне заварне тісто для вареників і пельменів готове.