Булочки, що тануть у роті, готуються всього за 10 хвилин - і вам навіть не потрібна духовка

Автор рецепта пропонує готувати булочки в мультипечі - так вони виходять швидше.

У мережі з'явився новий рецепт булочок нашвидкуруч. Авторка рецепта блогерка Farmersgirl Kitchen Джаніс Патті пропонує готувати булочки в мультипечі (аерофрітюрниці) - випічка буде готова всього за 10 хвилин. Про це пише Mirror.

"Цей швидкий і простий рецепт дає змогу приготувати чотири чудових булочки, які просто тануть у роті", - каже Джаніс.

За її словами, мультипіч чудово підходить для випічки, оскільки вона швидко нагрівається завдяки компактному розміру і вентилятору. Булочки, за її словами, найкраще випікаються на сильному вогні, а циркулююче тепло в аерофритюрниці допомагає забезпечити їх рівномірне пропікання.

Швидкі булочки - рецепт

  • Борошно - 150г;
  • розпушувач - 0,5 ч.л;
  • масло вершкове - 40г;
  • цукрова пудра - 25г;
  • молоко - 60 мл.

Як приготувати булочки в мультипечі - покроковий рецепт

Час підготовки, за словами автора рецепта, займає всього 5 хвилин, а готуються булочки - всього 10 хвилин.

  • Змішайте борошно і розпушувач у невеликій мисці.
  • Наріжте холодне вершкове масло на дрібні шматочки і змішайте його з борошном, поки суміш не стане схожа на дрібні панірувальні сухарі.
  • Додайте в суміш цукор, а потім молоко. Замісіть м'яке тісто і сформуйте з нього кулю.
  • Посипте робочу поверхню борошном і розкачайте тісто в плоский аркуш завтовшки близько 2 см. За допомогою формочки виріжте чотири булочки.
  • Покладіть аркуш пергаменту на дно аерогриля і розкладіть зверху чотири булочки. Злегка змастіть верхівки булочок молоком.
  • Випікайте булочки 10 хвилин за температури 185 °C.

Джаніс рекомендує подавати булочки з джемом або вершками.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, як приготувати домашні булочки всього з п'яти інгредієнтів.

Вас також можуть зацікавити новини: