Розповідаємо, як зробити просте печиво з манки, використовуючи продукти, які є в холодильнику.
Повітряне і ніжне пісочне печиво з манки, яке швидко готується - мрія будь-якої господині і її близьких. Вам не доведеться більше їсти сумнівні солодощі з магазину - зробіть смачну випічку своїми руками.
Інгредієнти:
Взяти глибоку ємність, в неї розбити яйце, влити холодну воду і рослинну олію. Всипати цукор і сіль, перемішати, додати просіяне борошно і манку. Зняти з лимона цедру і також висипати в миску разом з розпушувачем. Перемішати, замісити тісто, накрити його рушником і залишити на 20-30 хвилин.
Духовку розігріти до 180 градусів, з тіста скатати ковбаску і розрізати її на кілька частин. Кожен шматочок вмочити в цукор, викласти на деко, застелене пергаментом. Випікати печиво з манки 15-20 хвилин в залежності від потужності духовки.
Інгредієнти:
У миску висипати цукор, ванільний цукор і сіль, вбити яйце. Розмішати віночком, влити рослинну олію. Перемішати до однорідності, додати молоко. Знову перемішати, всипати манку і розпушувач. Перемішати, закрити плівкою і залишити на 60 хвилин.
Вимісити тісто, скачати з нього кульки, обваляти їх в манці і викласти на деко, застелене папером. Випікати 30-35 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів. Ніжне печиво з манки можна подавати до чаю або кави.