Пишна структура і приємний сирний смак такого бісквіта сподобається багатьом, особливо ласунам.
Бісквіт – чудова випічка, яка може бути як основою для тортів та інших десертів, так і самостійним смаколиком до чаю або кави.
Сирний бісквіт узагалі можна їсти просто так, як кекс. Добре смакуватиме він із сметаною, згущеним молоком, гарячим шоколадом, топінгом, улюбленим джемом або варенням. Або ж можна змастити його будь-яким кремом.
Розм’якшене масло розтерти з цукром, а потім збити міксером до пухкості.
По одному додати яйця, щоразу добре збиваючи. У результаті повинна вийти пишна маса.
Читайте такожСмачні еклери зі згущеним молоком: як приготувати апетитні тістечка
Потім додати просіяне борошно з розпушувачем і ваніліном, а також дрібку солі.
Змішати борошно з основною масою ручним вінчиком.
Вилити тісто у форму для випікання. Відправити у розігріту до 175-180°С духовку приблизно годину. Готовність обов'язково перевірити дерев’яною шпажкою або зубочисткою: якщо, проткнувши тісто, вона виходить сухою – бісквіт готовий.
Готовому бісквіту дати повністю охолонути у формі, а потім витягти.