Смачні млинці на свято можна робити з будь-якими начинками, поєднуючи м'ясо з улюбленими продуктами.
Українці зустрічають велике свято під назвою Масляна 2023, а це значить, що пора шукати рецепти млинців, якими можна порадувати близьких і гостей. УНІАН розповість, як приготувати млинці з м'ясом так, щоб ваші рідні залишилися задоволені.
Раніше ми говорили про те, як зробити ажурні млинці на молоці.
Для приготування вам знадобляться:
Яйця, цукор і сіль з'єднати в глибокій ємності, збити віночком до утворення піни. Додати молоко і борошно, ретельно перемішати. Влити воду і олію, знову перемішати, накрити теплим рушником і залишити тісто на 1 годину.
Цибулю нарізати кубиками, обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати фарш, сіль, сушені часник і коріандр, мелений чорний перець. Смажити до готовності на середньому вогні 6-7 хвилин. Взяти тісто, посмажити з нього млинці по 1-2 хвилини з кожного боку. На кожен млинець викласти по 1 ст.л фаршу, загорнути млинці конвертиком, обсмажити на сковороді з двох сторін по 30 секунд.
Для приготування знадобляться:
М'ясо вимити, викласти в каструлю, залити водою. Посолити, довести до кипіння, прибрати шумівкою піну, варити на повільному вогні 50-60 хвилин. Рис промити, залити водою, відварити до готовності, додати вершкове масло. У глибоку ємність вбити яйця, туди ж влити молоко, всипати сіль і цукор. Збити віночком, а потім додати просіяне борошно і соду. Розмішати, влити холодну воду і олію. Знову перемішати, накрити рушником і залишити на 30-40 хвилин. Розігріти сковороду, порційно виливаючи на неї тісто, посмажити млинці.
Дістати м'ясо з бульйону, пропустити через м'ясорубку. Цибулю нарізати кубиками, обсмажити 2-3 хвилини. З'єднати його з м'ясом і рисом, посолити, поперчити. Влити 100 мл бульйону, щоб начинка була соковитою. На кожен млинець викласти 1 ст.л начинки, загорнути краю млинця конвертиком. Обсмажити готові млинці на сухій сковороді до золотистого кольору.
Для приготування знадобляться:
Вбити яйця в глибоку ємність, посолити, збити віночком. Додати тепле молоко і просіяне борошно, перемішати до однорідності. Кількість борошна може варіюватися - орієнтуйтеся по консистенції тесту, щоб воно було рідким, як сметана. З отриманої кількості тіста посмажити млинці. М'ясо відварити до готовності, пропустити через м'ясорубку. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці.
Обсмажити овочі на сковороді, змащеній олією, до золотистого кольору. Туди ж додати гриби і обсмажити їх до готовності. Змішати овочі, гриби і м'ясо. На кожен млинець викласти по 1 ст.л начинки, загорнути млинець конвертиком, на сухій сковороді підрум'янити і подавати до столу.