Млинці на воді з яйцями виходять такими ж смачними, як і приготовані на молоці.
Млинці давно є частиною нашої звичної кухні. У кожної господині є свій перевірений рецепт та улюблені начинки. Хтось загортає в них щось, а хтось - просто змащує джемами, медом, згущеним молоком або шоколадною пастою.
Сьогодні ми розглянемо, як приготувати млинці без використання в них молока.
Млинці на окропі виходять тонкими, смачними та ніжними. Їх нескладно готувати, але результат вас обов'язково порадує. Для приготування вам потрібні:
Яйця збиваємо із сіллю, ваніллю та цукром до пишної піни. Воду в рецепті поділіть навпіл. Першу частину додаємо в тісто теплою, продовжуючи збивати. Далі всипаємо борошно, у нас має вийти однорідна суміш без грудочок. Воду, що залишилася, доводимо до кипіння і вливаємо в тісто, швидко помішуючи і тим самим його заварюючи.
Додаємо олію і залишаємо тісто на млинці настоюватися на півгодини. Після цього можна смажити на гарячій сковороді, змащеній краплею олії.
Тепер, коли ви знаєте, як зробити смачні млинці на воді, можна потурбуватися про приготування гідної начинки для них.
Солодкі млинці - це окремий вид мистецтва. Можна спробувати величезну кількість варіацій, додаючи сезонні фрукти та ягоди, а також різні креми для декору.
Для базової сирної начинки достатньо перебити блендером сир із цукром і додати туди сухофрукти за смаком, але ми розглянемо начинку зі смаком "Рафаелло". Для неї вам знадобляться:
Перебиваємо сир у ніжну масу і вмішуємо в неї згущене молоко та стружку. Коли будете загортати начинку в млинці, за бажанням можна всипати подрібнений мигдаль. Готові ласощі прикрашаємо розтопленим білим шоколадом.
Млинці з начинкою з м'яса потрібно готувати без ванілі та цукру, оскільки це буде солона страва. Для цієї начинки вам знадобиться:
На сковорідці розігріваємо олію та вершкове масло, обсмажуємо цибулю до рум'яності та м'якості. Потім додаємо фарш і перемішуємо. Приправляємо і вливаємо молоко. Продовжуємо помішувати й обсмажуємо до готовності.
Раніше УНІАН розповідав, як приготувати оселедець пряного посолу за радянським ГОСТом.