Спробуйте замість звичайних приготувати ліниві сирники - впевнені, вам сподобаються.
Чого тільки не придумають господині, щоб скоротити час біля плити, але поставити на стіл смачний і корисний десерт. Наприклад, ліниві сирники. Їх можна смажити на сковороді, а можна готувати в духовці - і ті, й інші вимагають мінімум часу і зусиль. І так - вони виходять навіть без яєць.
Один з найшвидших та найпростіших рецептів. Сирне тісто по консистенції виходить як тісто на оладки.
Інгредієнти:
Як зробити ліниві сирники
Змішайте сир, яйця, борошно, сіль, цукор.
Якщо сир зернистий, то пробийте його блендером або протріть через сито.
Вимішайте до однорідності. Розігрійте сковорідку з олією. Викладіть ложкою, змащеною олією, порції тіста на сковорідку. Обсмажте на середньому вогні до рум'яності з обох сторін.
У цьому рецепті немає яєць, а ліниві сирники не потрібно формувати - досить зробити з маси "ковбаску" і нарізати шайби.
Інгредієнти:
Як зробити ліниві сирники
Розітріть сир з цукром до однорідності (можна перебити за допомогою блендера). Додайте сіль, борошно і замісіть тісто. Сформуйте з нього "ковбаску", наріжте її на шайби. Злегка обваляйте в борошні та обсмажте на олії до рум'яності.
Ці ніжні, повітряні і корисні ліниві сирники дуже подобаються дітям.
Інгредієнти:
Як зробити ліниві сирники
Змішайте сир, яєчні білки, цукор, ванільний цукор і борошно, ретельно вимісіть. Натріть яблуко і моркву, додайте 1 ст. л. цукру, перемішайте. Викладіть в порційні формочки сирне тісто - на 2/3 висоти, в невелике заглиблення покладіть по чайній ложці натертого яблучно-морквяного міксу. Закрийте зверху сирним тістом, відправте в розігріту до 180°С духовку на 15 хвилин.