Цей пиріг можна готувати з будь-якою рибою.
Трохи часу і мінімум продуктів - і у вас на столі пиріг з рибою. Ситний і дуже смачний. Рибу для нього можна брати будь-яку - червону або білу - головне, щоб в ній не було дрібних кісток. І якщо рибний пиріг в духовці приготувати з вечора, то на ранок, в холодному вигляді, він буде ще смачнішим.
Щоб зібрати цей пиріг, знадобиться максимум 30 хвилин, решта справи - за духовкою.
Інгредієнти:
Як приготувати рибний пиріг в духовці
Розчиніть дріжджі в теплому молоці, додайте цукор і залиште на 15 хвилин. Натріть на дрібній тертці сир, подрібніть щавель. Видаліть кістки з риби і наріжте її невеликими шматочками.
Рибу потрібно брати без дрібних кісток - наприклад, хек, скумбрію, судак, палтус, форель, лосось.
Вбийте в молоко з дріжджами яйця, додайте розтоплене вершкове масло, борошно, сіль і перемішайте до однорідності. Додайте тертий сир, рибу, щавель.
Щавель можна замінити кропивою або шпинатом, в тому числі і замороженим.
Все перемішайте і відправте в розігріту до 180°С духовку на 30-40 хвилин.
Раніше ми розповідали, як можна приготувати шпинат - рецепти для смачної дієти і не тільки.