Рецепт шарлотки з яблуками завжди виручить, якщо потрібно приготувати універсальний і простий десерт.
Шарлотка з яблуками – популярний і просто десерт, який сподобається абсолютно всім. Такий пиріг готується з простих і доступних інгредієнтів. З шарлоткою впораються навіть ті кулінари, які вперше беруться за тісто. Ароматна соковита шарлотка незамінна до чаювання.
Яблука очистити від шкірки і насіння, нарізати тонкими часточками. Борошно просіяти і змішати з розпушувачем. В окремий посуд вбити яйця і збити міксером. Додати цукор і ванільний цукор, і ще раз збити міксером до світлої піни. Поступово додати в яйце борошно з розпушувачем.
Читайте такожЯк правильно варити каву в турці: секрет ароматного напою
Яблука очистити від шкірки і нарізати на тонкі часточки. Яйця збити міксером з цукром і ваніліном. Борошно просіяти кілька разів і потроху всипати в яєчну суміш. Чашу мультиварки змастити олією. Викласти нарізані яблука на дно чаші і залити тістом. Випікати шарлотку 40 хвилин в режимі"Випічка".
Вам також може бути цікаво: