Готуються ці ласощі з тіста і згущеного молока, а забарвлюються за допомогою овочевих барвників.
Тістечко "персик" знайоме нам із радянського минулого. Ніжне і солодке тісто з начинкою зі згущеного молока - чудовий десерт на будь-яке свято. Це тістечко важко знайти в сучасних кондитерських, адже так хочеться згадати смак із дитинства.
Готується десертний "персик" нескладно і з доступних інгредієнтів. Залучіть до процесу приготування десерту дітей - їм точно буде весло. А коли рум'яні "персики" будуть готові - зберіть вдома велику компанію і разом згадайте дитинство.
Для тіста:
Для начинки:
Для декору:
Чайною ложкою знизу вийняти серцевину тіста, щоб зробити поглиблення для начинки. Кожну половинку "персика" наповнити згущеним молоком і змастити краї, щоб вони легко скріпилися один з одним. В одну з половинок покласти мигдаль. Зліпити половинки "персика" в ціле тістечко. З буряка і моркви видавити сік.
Кожне тістечко повністю вмочити в морквяний сік і залишити на 3 хвилини, потім наполовину вмочити в буряковий сік. Після цього обваляти "персики" в цукрі. Залишити тістечко обсихати на 30 хвилин і подавати до столу. Для імітації листя прикрасити тістечко м'ятою.