Домашнє морозиво з двох інгредієнтів виходить таким смачним, що магазинне з ним не зрівняється.
Від порції морозива влітку не відмовиться, напевно, жодна людина. А якщо приготувати цей чудовий десерт самостійно, то магазинний продукт ви вже не захочете. Ми розповімо, як зробити домашнє морозиво з мінімуму інгредієнтів.
Інгредієнти:
Вершки беріть жирністю не менше 30% і добре охолоджені, прямо з холодильника. Згущене молоко можна використовувати як біле, так і варене.
Холодні вершки збийте міксером на великих обертах до кремоподібного стану. Потім акуратно змішайте зі згущеним молоком до однорідності. Розкладіть домашнє морозиво у формочки, накрийте плівкою або кришкою і поставте в морозилку. Приблизно через 3-5 годин десерт застигне.
У цей рецепт можна додавати будь-які інгредієнти за смаком - банани, какао, кокосову стружку. Якщо використовуєте солодкі фрукти, то зменшіть кількість згущеного молока.
Інгредієнти:
Міксером збийте холодні вершки до легкості. Додайте згущене молоко, пробейте суміш ще раз. Полуницю промийте та наріжте дрібними шматочками. Або перебийте міксером, якщо хочете зробити десерт однорідним. Додайте ягоди в загальну масу і ретельно перемішайте. Перекладіть суміш у широку форму з кришкою і залиште домашнє морозиво з полуницею застигати на 5 годин.
Інгредієнти:
Добре підійдуть до цього рецепта груші, диня, манго, банани. Фрукт почистіть і наріжте кубиком. Поставте в морозилку на кілька годин. Йогурт із медом і замороженими фруктами збийте до однорідності блендером. Викладіть масу у форми та поставте в морозилку ще на 1-2 години.