Заварні млинці з додаванням окропу виходять тонкими і ажурними.
Заварні млинці готуються з додаванням окропу, через що борошно відразу заварюється. Тісто стає наполовину готовим і еластичним, не рветься і не прилипає при смаженні. Такі вироби майже у всіх виходять з першого разу. Якщо від одного опису захотілося приготувати заварні млинці - рецепт обов'язково вам сподобається.
Інгредієнти:
Молоко і яйця заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб вони були кімнатної температури. Так вони краще з'єднаються в тісті. У великій ємності збийте яйця з цукром і дрібкою солі. Потім влийте молоко і соняшникову олію.
Заздалегідь просіяне борошно поступово всипте в тісто і ретельно перемішайте, щоб не було грудочок. Якщо готуєте заварні млинці на кефірі, то додайте в тісто дрібку солі.
Потім дуже тонкою цівкою вливайте окріп в тісто, одночасно замішуючи його блендером або віночком. Не вливайте всю воду відразу, інакше яйця згорнуться.
Сковорідку гарненько розігрійте і один раз змастіть олією. Посмажте млинці по 1-2 хвилини з кожного боку. Ніжні заварні млинці на окропі готові - подавайте з будь-якою начинкою.