Чашка кави вранці, наступна - в обідню перерву, заключна - після важкого трудового дня.
І ще одна, звичайно ж, під час вечірньої прогулянки. І нехай любителі чаю стверджують, що кава шкідлива для організму - ми знаємо кілька способів, як урізноманітнити кавові будні без шкоди для здоров'я, але з неймовірним задоволенням для душі і смакових рецепторів.
Варимо каву, поки вона гаряча, розчиняємо шоколад. Охолоджуємо, додаємо половину морозива, сироп або лікер і лід. Збиваємо масу в блендері. Подаємо, прикрашаючи морозивом, тертим шоколадом і гілочкою м'яти. Якщо є можливість, можна додати крижану крихту.
Перетворюємо банан в пюре, додаємо йогурт і збиваємо в блендері. З'єднуємо з кавою і ще раз збиваємо. В кінці насипаємо в суміш какао і корицю.
Читайте такожДієтологи рекомендують: 5 рецептів легких літніх салатів
Вливаємо в каву вершки, нагріваємо до кипіння, але не кип 'ятим. Потім збиваємо масу міксером до утворення пишної піни, в кінці додаємо колотий лід. За бажанням можна прикрасити напій гілочкою лаванди.
Всі інгредієнти змішуємо в блендері, поки не вийде однорідна маса. Перед подачею зробіть "краст" - змочіть краю келиха і оберніть в суміші цукру і кориці. Можна подавати з ароматною випічкою.
Заварюємо каву і охолоджуємо її. Потім всі інгредієнти змішуємо в блендері. Якщо любите каву шарами, то можна змішувати молоко, лід і каву, а сироп налити окремо на дно келиха. Подаємо напій у високих прозорих келихах.
У шейкері або в блендері змішуємо ром, лікер, каву і вершки. Проціджуємо і виливаємо у високий прозорий стакан, наповнений льодом. Прикрашаємо м'ятою.