Апетитний суп із локшиною стане ще смачнішим з однією спецією.
Апетитний суп із куркою чудово зігріває восени і дає змогу швидко нагодувати велику родину. Куряче філе насичує бульйон вітамінами і неповторним ароматом. Хоча рецепт страви відомий кожному, є способи зробити її ще смачнішою. Ми опублікували детальний рецепт і розповіли, як поліпшити смак супу.
Раніше ми писали, скільки варити куряче філе для перших страв, щоб воно не стало "гумовим".
Пораду для поліпшення смаку й аромату страви опублікував сайт Express із посиланням на експерта в кулінарії Крістіну Маніан. Щоб збагатити суп і надати йому приємного кольору, кухар радить додати куркуму. З нею бульйон набуває унікального, злегка мускусного смаку і приголомшливого золотистого відтінку. Приємний бонус - спеція дуже корисна для здоров'я.
Курячий суп із вермішеллю за цим рецептом потребує таких інгредієнтів:
Курку варіть близько години, поки вона не стане м'якою. Для ароматного навару можна взяти частини м'яса з кісткою та шкірою. За 25 хвилин до закінчення варіння додайте нарізану кубиком картоплю та лавровий лист.
Моркву наріжте півкільцями, цибулю - дрібним кубиком. Викладіть овочі на сковороду з гарячою олією. Обсмажуйте 3-4 хвилини, але перед цим додайте куркуму. Експерт пояснює, що нагрівання приправи "розпускає" її смак, і простий курячий суп перетвориться на розкішну страву. Кількість куркуми можна збільшити, якщо хочете зробити їжу гострішою.
Зажарку з овочами додаємо в бульйон, коли картопля буде наполовину готова. Тоді ж всипаємо вермішель. Солимо, перчимо та доводимо до ідеального смаку. Варимо ще 7-10 хвилин і дістаємо "лаврушку". Готову страву рекомендується ненадовго залишити під кришкою, щоб настоялася.
Подавайте курячий суп із локшиною з рубаною зеленню та сухариками. Ви здивуєтеся тому, наскільки це смачно.