Ця перша страва готується дуже просто.
Тонка італійська локшина вермішель використовується не тільки як гарнір, але і як інгредієнт супу. Вермішелевий суп - це прекрасна і ситна зігріваюча страва, яка наповнює енергією взимку. Вермішелевий суп можна готувати на курячому бульйоні, з грибами або в пісному вигляді - в будь-якому випадку він вийде дуже смачним і апетитним.
Філе промити під проточною водою, покласти в каструлю з холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння і варити 30 хвилин на маленькому вогні. Потім м'ясо витягнути, остудити, нарізати невеликими шматочками і знову покласти в бульйон. Картоплю очистити, нарізати невеликим кубиком і додати в каструлю. Варити 10 хвилин.
Моркву і цибулю почистити, цибулю подрібнити ножем, а моркву натерти. Смажити овочі на олії на сковороді 5 хвилин, додати в суп. Покласти в суп кілька лаврового листя і додати вермішель. Посолити і варити все разом 7 хвилин. Потім вимкнути вогонь і залишити суп настоюватися під кришкою на 10 хвилин.
Гриби помити і викласти на паперовий рушник на 10 хвилин, потім нарізати пластинами. Моркву очистити від шкірки і натерти на тертці. Цибулю Читайте такожСмачний та наваристий капусняк: як приготувати апетитну страву
Для фрикадельок:
Для фрикадельок хліб залити молоком і залишити на 15 хвилин. Цибулину дрібно нарізати. Змішати у великій мисці фарш, цибулю і віджатий хліб, посолити і поперчити, залишити в холодильнику на 30 хвилин. Для засмажки цибулю нарізати маленьким кубиком, а моркву - тонкими півкільцями. Каструлю з бульйоном довести до кипіння. Покласти в воду нарізану кубиком картоплю, варити 15 хвилин. Обсмажити цибулю з морквою в сковороді 7 хвилин і додати в бульйон. З фаршу зліпити фрикадельки і покласти в воду по одній. Варити 10 хвилин. Додати в суп вермішель і варити ще 5 хвилин. Подавати суп на стіл гарячим.
Вам також можуть бути цікаві інші рецепти: