Заморський фрукт з ніжною і маслянистою структурою - прекрасний продукт для сніданку.
Ніжне і поживне авокадо все частіше використовується в домашніх стравах. Цей фрукт не потребує термічної обробки і добре доповнює смак інших продуктів. Користь авокадо також неоціненна – він містить величезну кількість корисних жирів, кислот, вітамінів. Авокадо використовують в салатах, супах, закусках, сніданках і навіть десертах. У літню спеку добре освіжає смузі з авокадо.
Зварити м'ясний або овочевий бульйон. Авокадо очистити від шкірки і видалити кісточку. Покласти авокадо, часник і зелень в гарячий бульйон. Проварити 3 хвилини і збити блендером. У суп влити тепле молоко і холодні вершки, збити ще раз. Нагріти суп на маленькому вогні, але не кип'ятити. Посолити і поперчити, додати лимонний сік. Розлити по тарілках і додати грінки. За бажанням покласти в суп куряче філе.
Листя салату помити і обсушити, порвати руками. Філе відварити в підсоленій воді до готовності. Огірок нарізати кружечками. Авокадо очистити від шкірки і нарізати соломкою. Для заправки змішати гірчицю, мед, олію, лимонний сік, дрібку солі і перцю. Перемішати всі інгредієнти і заправити салатом.
У мисці розім'яти авокадо з лимонним соком і дрібкою солі до однорідності. Бекон обсмажити 4 хвилини з кожного боку. Потім посмажити 4 яєчні. Тости підсмажити на сухій сковороді або в тостері. На кожен тост викласти пасту з авокадо, 2 скибочки бекону, яєчню і 2 кружечки помідорів.
Читайте такожЯк маринувати опеньки-3 простих рецепта розкішної закуски
Крекери подрібнити кулінарним комбайном. Масло розтопити і влити до крекерів, ще раз подрібнити до однорідності. Викласти в роз'ємну форму і притиснути. Поставити форму з крекером в холодильник. Подрібнити в комбайні вершковий сир, цукор, авокадо, цедру і сік лайма. Додати нежирні і жирні вершки і збивати до кремової структури.
Вилити суміш у форму на корж з крекерів. Вирівняти поверхню чизкейка і застелити харчовою плівкою. Помістити в холодильник на ніч. Прикрасити збитими вершками.
Читайте також інші рецепти: