Така бездріжджова паска виходить ароматною і вологою.
Спекти паску на свято - свята справа. Але не всі господині люблять возитися з випічкою: у когось часу катастрофічно не вистачає, хтось просто не дружить із дріжджовим тістом. У цьому разі виручить паска без дріжджів - рецепт, на який у вас піде всього година часу (або навіть менше).
Інгредієнти:
Ця кількість інгредієнтів розрахована на дві великі паски (паперова форма на 3 см) або 4 маленьких (форма на 9 см).
Розігрійте духовку до 180С. Змішайте яйця із сіллю, цукром і ванільним цукром і збийте масу до пишності та посвітління.
Яєць категорії С1 потрібно взяти 6 шт.
Додайте м'яке масло, ще раз збийте, влийте молоко, перемішайте. Змішайте борошно з розпушувачем і всипте в основну масу та перемішайте. Натріть на дрібній тертці цедру лимона, додайте в тісто цедру і промиті сухофрукти, перемішайте.
Форми для випікання наповніть на 3/4 висоти. Поставте випікатися в розігріту духовку на 30-35 хвилин - швидка паска без дріжджів готова.
Прикрасьте випічку зверху глазур'ю, цукатами, горішками або посипкою - раніше ми розповідали, як готується желатинова глазур, що не липне і не тріскається.