Тарталетки стали вже звичною закускою на кожному столі. Читайте на УНІАН найсмачніші і найпростіші варіанти начинок, які легко підкорюють серця.
Тарталетки - це закуска з французьким корінням. Вона являє собою кошики з фігурними краями, які випікаються з пісочного тіста. Іноді їх виготовляють солодкими або солоними. У Франції ці кошики використовували для десертів, а ось в наших краях вони стали ідеальним варіантом для солоних закусок. Нижче можна ознайомитися з найпопулярнішими начинками.
Раніше ми розповідали, які гострі рецепти страв можна приготувати для гостей або на сімейну вечерю.
Це відмінний варіант, як з доступних продуктів приготувати закуски з незвичайним смаком.
Вам знадобляться:
Крабові палички нарізаємо дрібним кубиком. Очищаємо авокадо: ріжемо навпіл, прибираємо кісточку, а м'якоть дістаємо столовою ложкою, ведучи її якомога ближче до шкірки. Авокадо також нарізаємо невеликим кубиком. Петрушку дрібно нарізаємо, потім змішуємо разом з усіма інгредієнтами. При необхідності солимо і перчимо. Розміщуємо начинку в тарталетки і насолоджуємося смачним блюдом.
Дуже важливо підібрати якісні продукти. Несмачниф плавлений сир зіпсує все враження від страви. Нам знадобляться:
Печінку розминаємо виделкою і натираємо туди сир. Перемішуємо начинку до однорідності, при необхідності солимо і перчимо. Фаршируємо тарталетки печінково-сирною масою і прикрашаємо тонким скибочкою огірка. Він додасть закусці освіжаючі нотки.
Це відмінний варіант для святкового столу, коли є можливість купити червону рибу, але не хочеться робити нудні бутерброди. Беремо:
Кріп дрібно подрібнюємо і змішуємо з сиром. При необхідності солимо і перчимо. Можна використовувати білий мелений перець - його не буде видно. Наповнюємо кошики сирною масою. Рибу нарізаємо тонкими вузькими смужками і звертаємо її рулетиком. Розміщуємо рибу в кошичок, так вона буде виглядати як квітка. Огірок можна або нарізати тонкими кружечками і помістити поруч або також нарізати на стрічки і згорнути як рибу. Для цього можете скористатися овочечисткою - вона дозволить досить тонко нарізати овоч. При бажанні закуску можна прикрасити зеленню.
Якщо вам набридли варіанти з рибою або плавленим сиром, то курячі кошики стануть вашими улюбленими.
Вам знадобляться:
Яйця і філе відварюємо до готовності. Гриби і цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо до готовності на невеликій кількості масла, приправляємо спеціями. Яйця і м'ясо також дрібно нарізаємо. Додаємо гриби, майонез і ретельно перемішуємо. Наповнюємо кошики начинкою. За бажанням можна прикрасити зеленню.